Binnen onze locaties bieden we christelijke peuteropvang, kinderdagopvang en/of buitenschoolse opvang aan waarbij de Bijbelse normen en waarden centraal staan. Zowel binnen de dagopvang als buitenschoolse opvang heb je keuze tussen verschillende contracten. Op deze visual vindt je alle informatie die je nodig hebt om een keuze te maken die bij je past.

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze backoffice via het contactformulier of telefonisch via 06-11 419 806

Onze Producten

Onze opvangvormen

VE peuteropvang

Alle peuters vanaf 2 jaar zijn van harte welkom op onze peuteropvang. Op al onze peuteropvang locaties bieden we Voor- en Vroegschoolse Educatie aan ( VE ). Heeft je kind een indicatie van het consultatiebureau ontvangen dan kun je bij onze peuteropvang terecht. We bieden een prachtige, taalrijke omgeving aan waar spel en ontwikkeling centraal staat. Een warme plek waar je kind op zijn/haar tempo zichzelf mag zijn en ontwikkelen. 

 

 

Subsidie plaatsen

Wat is een subsidie plaats?

De term “subsidie” geeft aan dat er een andere “betalingsroute” is. Dit is de route voor ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag.
Als ouders komen jullie in aanmerking voor een subsidie plaats op het moment dat er één ouder is die werkt of studeert waardoor je geen recht hebt op kinderopvangtoeslag. Je betaalt een lage eigen bijdrage per maand. Deze wordt jaarlijks vastgelegd door de gemeente (zie website per gemeente)
Een subsidie plaats geeft dus aan dat er een andere “betalingsroute” is voor ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag.

Wil je meer informatie neem dan contact op met onze backoffice via het contactformulier of telefonisch via 06-11419806